Des del menú principal podreu accedir a tota la informació de la Marxa en BTT del Club.

Tossa, per la Ruïra i Can Mundet

Després del darrer cap de setmana, en què varem estar fent desbrossada, aquest diumenge (23 d’octubre) tocava sortida de club : Hem fet una escapada a Tossa de Mar, de 47 quilòmetres.
Hem estat pocs participants, del quals un, en Toni Pérez, ha hagut de recular quan tot just portàvem 5 quilòmetres, per avaria mecànica. Hem continuat ruta en Carles Miquel (Miki), en Josep Pérez, en Dani Troy, en Víctor Miquel i en Pep Molero.

La ruta ha esta intensa en quant al recorregut : de Llagostera cap a la Ruïra, de la Ruïra passant pel coll de Terra Negra cap a Can Mundet en sentit Caulès (cap al Puig Ventós), però abans d’arribar-hi en tombat a l'esquerra per començar a baixar cap a la costa, passant a tocar el nucli urbà de Lloret (només a 6 km del centre). Hem arribat a Tossa per Can Samada i ens en dirigit a la platja. Després d’una parada de 5 minuts, hem reprès la marxa cap a Llagostera, passant pel Coll del Sastre, Mare de Déu de Gràcia i Cadiretes.

La “cirereta” de la sortida ha estat la tornada de Caidretes a Llagostera, que l’hem fet passas per sota el Puig de Montagut, Can Cabanyes i d’aquí cap a Ridaura; però en compte de fer el camí de sempre,hem enllaçat el camí principal amb el corriol que recentment  hem netejat al Molí de Més Amunt. Un cop fet aquest corriol, que voreja el Ridaura, hem pujat fins a la casa de Banyacroua i hem baixat fins al Molí d’Amunt (de Can Moner). Després hem seguit la ruta dels molins fins a Can Moner i d’aquí hem pujat directament a Llagostera.

Us deixem unes fotos de la sortida.