Des del menú principal podreu accedir a tota la informació de la Marxa en BTT del Club.

Esmorzar de Primavera

Esmorzar de Primavera

Juny de 2010

Esmorzar de Primavera
Preparant la graella de sortidaLa participació dels més menuts és un dels motius pels que paga la pena treballar.L'Àngela AmatLa Vanesa i en Julià en primer terme; part del Donate's Team al darrere i en Josep Pozo, infiltrat entre les seves files.En Josep, en Miquel Àngel, l'Albert i la Carme.Tram del Carril Bici, en sentit Girona, a punt d'arribar al Mas Mundo.L'Arnau Donate, en primer pla : un dels cracks del club i que competeix en la modalitat del BTT en les files de l'equip C.C. Bike Area. En segon pla, en Lluís Vert.Atenció amb la torre !!! Moment en que els participants passaven per sota d'una torre caiguda, una de les moltes que van caure pels efectes de la gran nevada.Alguns ajupien el cap, tot pensant que podrien tocar la torre. 
En Pitu Turon encara el duia ajupit, però en el seu cas ja s'entén.En Joan Carles i la Mireia, que anava com una reina.Al darrera de tot, l'Albert Figueras i en Josep Pérez (que no se'l veu) tancant la comitiva. En primer terme, l'Aniol Viñolas.Una parada del grup d'escapats, per a esperar els més endarrerits.La Marta i la Pilar.Una de les nenes que varen assistir a aquesta sortida, la Gina Miquel, incansable. La Gina és un dels nous socis del Cub BTT Llagostera.En Julià, retrobant-se amb la bicicleta després de més de 100 anys de no tocar-la.En Víctor, que ja ha perdut la Gina... els petits empenyen fort !!!Travessant la Verneda, prop de la Pineda Fosca. 
Aquí és ho els més menuts (i els no tant menuts) s'ho varen passar millor !!!En Josep Guinó i en David Ventura, vetlla perquè ningú es foti ràpids avall !!!

Camí dels Bons Homes

Camí dels Bons Homes

4 dies per la Ruta dels Càtars

 

Camí dels Bons Homes


II Road-Book Infantil

II Road-Book infantil

II Road-Book Infantil