Des del menú principal podreu accedir a tota la informació de la Marxa en BTT del Club.

Turó de l'Home, anada i tornada

Llagostera-Santa Coloma-Arbúcies-Santa Fe-Turó de l'Home (i tornada)

Descarregueu-vos el track de Wikiloc.

Quilòmetres/desnivell+
165 -170 km / 3.848 mts (segons IBPIndex)

Nivell

Sense cap dificultat tècnica, però requereix un cert grau de ganes de patir.

La ruta

Pujada al Turó de l'Home per pistes rurals.

Fem el recorregut habitual fins a Santa Coloma de Farners, Parc de Sant Salvador, Arbúcies (passant prop de Sant Feliu de Buixalleu), pujada al Convent, Santa Fe de Montseny i rematada final al Turó de l'Home (1.707 mts)

El track és incomplet pel que fa a la tornada (del Turó de l'Home a Llagostera) degut a les diverses vegades que el GPS se'ns va parar a conseqüència dels sotracs i de que les piles es varen acabar i ens va fer molta mandra parar a canviar-les. Però com que es tracta d'un track d'anada i tornada pel mateix camí, resulta molt fàcil calcular les alçades acumulades.

Tot i ser al mes de maig, cal dir que des del voltants de Santa Fe i tot el traçat de puajda i baixada del Turó de l'Home, varem patir molta fred i varem estar tota l'estona dins una boira/núvol que ens va deixar com pardalets.

La baixada del Turó de l'Home fins a Santa Fe va ser realment dura... al cansament acumulat s'hi afegia la poca o nul·la visibilitat i el fred siberià. Les mans feien molt mal.

Recomanació : paravent, samarreta tèrmica, guants llargs i una braga de coll.

De tornada, un cop al Convent (abans d'iniciar la baixada cap a Arbúcies) ja varem tornar a veure el Sol i la cosa va millorar un 200% 

Us deixem les dades que ens varen sortir : 

3.848 de positius (segons IBPIndex)

3.848 de negatius (clar... no pot ser massa diferent)

Un 165-170 kms.

11 hores de pedal.

13h20 totals.

Que tingueu bona ruta !!!