Des del menú principal podreu accedir a tota la informació de la Marxa en BTT del Club.

La Cova d'en Cirera

Llagostera-Creu d'en Barraquer-Cova d'en Cirera-Llagostera

Descarregueu-vos el track de Wikiloc.

Quilòmetres/desnivell+
48 km / 1.100 mts (segons IBPIndex)

Nivell

Creiem que cal valorar amb nivell alt perquè a banda de tractar-se d'una ruta de més de 45 quilòmetres  cal tenir present que estem parlant de l'Ardenya, amb un traçat que enllaça pujades i baixades de tot tipus, on es posa a prova tant al ciclista com al bicicleta.

La ruta

Es tracta d’un recorregut molt complet, que barreja senders una mica tècnics, senders més ciclables, camins empedrats... i molt poca pista.

45 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.100 metres (segon IBPIndex) i unes 4 hores de pedal.

Amb sortida a Llagostera, fem part de camí Ridaura amunt fins a la Trencada (Can Moner, Molí de Més Amunt ..). Un cop a la Trencada enfilem via cap a Can Codolar i la Creu d’en Barraquer, on deixem un des pocs trams de pista del traçat per iniciar ja un bon trams de sender que es mena per sota el Puig de les Cols, per la Font de la Guilla (que avui rajava) i ens deixa molt a prop de Pedralta, a la mateixa carretera asfaltada que puja de San Feliu de Guíxols.

Enfilem carretera avall però de seguida la deixem per ficar-nos novament entre camins i senders.

Baixem un bon tros fins arribar prop de Sant Amanç (ens queda a uns 900 metres() , però ja tornem a enfilar-nos per acostar-nos, tot pujant, fins a la Cova d’en Cirera, trepitjant un tram petit del Camí Romà. Un cop hem vist la cop, desfem uns centenar de metres del camí per reprendre el recorregut que ens deixa a la carretera de Sant Feliu a Tossa; seguim uns 1,4 quilòmetres en sentit Tossa i  després en enfilem muntanya amunt cap a la Divina Pastora, Sant Benet i de tornada cap a la Creu d’en Barraquer. Aquí tornem a fer el mateix traçat que a l’anada, però ara en sentit invers.