Des del menú principal podreu accedir a tota la informació de la Marxa en BTT del Club.

85 per les Gavarres

Llagostera-Els Àngels-La Bisbal-Fitor-Puig d'Arques-Llagostera

Descarregueu-vos el track de Wikiloc.

Quilòmetres/desnivell+
85 km / 1.800 mts

Nivell
Pel que fa a la part tècnica, ens trobem amb un recorregut amb bona part de pista, però amb alguns trams (la pujada del Mas Calç a Fitor i la pujada de la Font de Fitor), molt durs i tècnics.

El traçat és dur per la distància i el desnivell acumulat, que algunes anàlisis de track situen sobre els 1.800 metres positius (IBP Index : 138 +- 1.800 metres)

La ruta
Sortim de Llagostera cap a Can Bota, on comencem de seguida a pujar cap als Refugis per anar a buscar la carretera de Santa Pellaia, Montegre i els Àngels.

Sortim del santuari dels Àngels cap a Madremanya, seguint un tram de la carretera asfaltada, que deixem per enfilar camins i pistes cap a Sant Sadurní de l'Heura.

Deixem enrere San Sadurní, per arribar-nos a la Bisbal i a Fonteta; a Fonteta comença el segon tram de pujada, passant pel Coll dels Frares, el Mas Calç (on trobem una pujada de roca molt tècnica) i així arribem a Fitor.

Sortim de Fitor passant per Can Puig i la Font de Fitor, per retrobar la pista que mena cap a la carretera de Calonge i el coll de la Ganga, on comencem de nou a pujar, tibant fort, cap a Sant Cebrià dels Alls, can Darna i els Plan de'n Sabater (sota el Puig d'Arques).

Enfilem la baixada cap a Can Llach i cap a la Casa Nova d'en Bota, la Cabra Penjada i Llagostera.

De cares als mesos d'estiu penseu que podreu fer aigua als Àngels, La Bisbal, Fonteta i segurament a Fitor, on hi ha (actualment) un bar obert; però si aquest bar està tancat, ja no trobareu aigua fins a Llagostera.

Que tingueu bona ruta !!!