Des del menú principal podreu accedir a tota la informació de la Marxa en BTT del Club.

Llagostera-Santa Fe-Sant Marçal-Llagostera

Llagostera-Santa Fe-Sant Marçal-Llagostera

Descarregueu-vos el track de Wikiloc.

Quilòmetres/desnivell+
142 km / +2.500 mts (uns 2.980 segons IBPIndex)

Nivell

Dur per la distància i el desnivell acumulat, sense dificultats tècniques, car transcorre tot per pistes bones.

La ruta

Un recorregut llarg (140 quilòmetres) que transcorre per bones pistes però que acumula un bon desnivell.

Amb sortida a les 7 i pocs minuts del matí i arribada a Llagostera a les 17h30 aproximadament, amb les parades corresponents per fer alguna foto, omplir bidons d’aigua i menjar un entrepà al voltant de les 13h.

Un total de 8h20 de pedal que cap al final (darrers 10 quilòmetres amb vent de cara) passen factura.

Una bona època per fer aquesta ruta és durant la primavera : no patireu massa calor, i tampoc massa fred quan sigueu a 1.200 metres d’alçada; això sí, si us plou , allà dalt hi farà fred.

La cara visible d’una gran part del massís es mostrava d’un verd exuberant amb el contrast fort del verd fosc d’altres parts de la muntanya.

La ruta presenta cap dificultat tècnica, però la pujada fins al Convent (a tocar de Santa Fe) es fa llarga; es comença a pujar a Arbúcies, amb 55 quilòmetres i fins al Convent n’hi ha 15 o 16.

Pel que fa al tema de l’aprovisionament d’aigua, cal esmentar que al Parc de Sant Salvador, a Santa Coloma de Farners, trobareu una magnífica font.

Fins a Arbúcies ja no trobareu res més, tot i que passareu pel costat del restaurant Can Puig, a Sant Felíu de Buixalleu.

Des d'Arbúcies fins al Convent (a Santa Fe del Montseny) anireu trobant aigua. De Santa Fe es puja cap al Coll de Sant Marçal (sense arribar-hi) per carretera i es baixa de nou a Arbúcies per una pista on també trobareu aigua que corre marges avall. S’arriba a Arbúcies pel Molí de les Pipes i la Corbadora.

Un cop sortiu d’Arbúcies, ja no trobareu aigua fins a ser de nou a Santa Coloma (i al restaurant Can Puig, és clar)

Que tingueu bona ruta !!!