Des del menú principal podreu accedir a tota la informació de la Marxa en BTT del Club.

La Cerdanya i l'Alt Urgell - 4 dies

Guils de Cerdanya-Refugi de Cap del Rec-La Seu d'Urgell-Bellver de Cerdenya

Descarregueu-vos el track de Wikiloc.

Quilòmetres/desnivell+
207 km / 5.500 mts

Nivell
Nivell alt, vist el desnivell acumulat.

La ruta

  1. De Guils de Cerdanya al refugi de Cap del Rec, amb 52 kmts, un desnivell acumulat positiu d'uns 2.044 metres i un IBP de 135.
  2. Del refugi de Cap del Rec a la Seu d'Urgell, amb 50 kmts, un desnivell acumulat positiu d'uns 877 metres (2.154 de negatius !!) i un IBP de 53.
    Atenció, aquesta segona etapa enganya. el recorregut triat per nosaltres per baixa a la Seu no baixa tant com sembla. Si bé és cert que els metres de descens hi són, vam acabar força tocats. En una altra edició, vam baixar més pel dret i va ser realment un gaudi de baixar i baixar; així que, consulteu mapes i trieu rutes. Aquesta segona etapa que teniu en aquest track, presenta algun tram no ciclable.
  3. De la Seu d'Urgell a Bellver de Cerdanya, amb 52 kmts, un desnivell acumulat positiu d'uns 1.493 metres i un IBP de 87. Ens trobem amb un tram poc ciclable, amb uns pendents molt forts, després de Vilanova de Banat.
    A Vilanova baixem de pet cap al riu, i en travessar-lo ens trobem amb aquest tram poc ciclable. Potser si esteu mooolt forts i sense alforges, pujareu més tram del que vam pujar nosaltres... o potser no.
  4. De Bellver de Cerdanya a Guils de Cerdanya, amb 52 kmts, un desnivell acumulat positiu d'uns 1.207 metres i un IBP de 77. 


Per a la tercera etapa teníem previst un altre recorregut, més llarg i més dur, però les condicions meteorológiques i les indicacions de gent del país van obligar-nos a variar la ruta quan érem a Vilanova de Banat. 

El nivell de duresa d'aquesta ruta està en funció dels dies disponibles per a fer tot el recorregut i de si aneu o no carregats amb alforges. 

Quant a la dificultat tècnica, no hi ha gaires coses a destacar : tot el recorregut es fa per pista i camins excepte algun tram poc significatiu que es fa per corriol un xic trialer (abans d'arribar a les Bordes de Pudovern) i el tram poc ciclable sortint de Vilanova de Banat.

 

Que tingueu bona ruta !!!